Artikel 4 van 6

The classic 2cm Blue

€ 10,00 (inclusief btw)

Omschrijving
Lederen vrouwen riem vervaardigd uit runderleder met nikkelvrije gesp.


Specificaties

  rundsleder
  blauw
​  riembreedte: 2 cm
  gesp is nikkelvrij
  verkrijgbaar in # kleuren
  maten tot 115cm* =  werkelijke lengte: 127cm

*gemeten tot het middelste gaatje (zie ter info)


How to care for me?
Maak het leder mooi en glanzend met een lederreiniger. 


Ter info: hoe uw riemmaat bepalen?
Maatinformatie Riemen:
De lengte van de riem is de afstand in centimeters van het begin van de riem bij de gesp (exclusief de gesp) tot aan het middelste gaatje van de riem.

Welke maat moet ik kiezen?
Meet de omtrek van je middel of je heup (plaats waar je de riem draagt). Deze afstand in centimeters is de riemmaat.

Opgelet!: dit zijn aanwijzingen en kunnen per fabrikant mogelijks afwijken, je kan echter nooit misdoen met de riemmaat het kan wel gebeuren dat je dan bij een riem met 6 of 7 gaatjes bijvoorbeeld in het 2, 3e gaatje terecht komt maar dit is normaal. 

De stappen die u bij deze methode van uw riemmaat bepalen moet doorlopen zijn als volgt;

  1. Pak het meetlint en meet uw taillemaat op. Uw taillemaat is de omtrek rond uw heupen. Zorg er voor een zo accuraat mogelijke meting voor dat u een broek draagt op de juiste hoogte. En dat u meet op de plek waar uw riem zou komen te zitten.
  2. Bepaal vervolgens welke standaard taillemaat het dichtst bij uw opgemeten taillemaat zit. U kunt hiervoor zowel naar boven als naar beneden afronden, afhankelijk van waar uw maat het dichtst bij in de buurt zit.
  3. Tel vervolgens 13 a 15 centimeter (afhankelijk van 5 tot 7 gaatjes op de riem) op bij de standaard taillemaat en u weet hoe lang uw riem zou moeten zijn.
  4. Om te meten of uw riem ook daadwerkelijk de juiste lengte heeft, legt u deze uitgerold op een vlak oppervlak, bijvoorbeeld een tafel.
  5. Meet vervolgens met het meetlint de lengte van het middelste gaatje tot aan de gesp. Voor de juiste maat is deze lengte gelijk aan de taillemaat die u heeft berekend bij stap 3.

Wat is nu het juiste gaatje?
Een riem heeft altijd standaard rond de vijf gaatjes. Handig denkt u misschien, want zo kunt u de riem blijven dragen als uw gewicht wat schommelt. Maar zo is de riem eigenlijk niet bedoeld.

De stijlvolle manier van een riem dragen, is namelijk door altijd het middelste gaatje te gebruiken. Zit uw riem te los of te strak als u dit gaatje gebruikt, dan is de riemmaat van de riem die u draagt niet de juiste. Het is in dit geval dan ook aan te raden om uw riemmaat op te meten en af te stemmen op uw nieuwe riem.

Een ongedragen riem kan gewisseld worden voor een andere maat. 


K&K Lederwaren

 24/7 open
 whatsapp: +32(0)475226882 (Ken)
 whatsapp: +32(0)477751893 (Kim)
 info@knklederwaren.be
 levering: 1 à 3 werkdagen
 gratis verzending >€75 in België en Nederland

 

© 2020 - 2024 K&K Lederwaren | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel